A už jsme zase ve třech

Po dvou krásných měsících plných zážitků s malých krasavcem se naše domácnost opět vrátila do původní sestavy - dva lidi a jedna kolie. Mladíčkovi se podle nejnovějších informací v novém domově moc líbí, je veselý a raubíř stejně tak, jako byl i unás - jsem moc ráda. Přeji jeho novým lidem hooodně radosti s chlupatým zlatem a těšíme se, že se budeme občas vídat na nějaké prochajdě nebo psí akci, když ho máme přes kopec. My se s Tofinkou vrátíme opět do zajetého režimu, kdy nás čeká příprava na nějaké další zkoušky, pasení oveček a snad ji opráším i na nějaké té výstavě. Je před námi taky cestování, kdy ji samozřejmě budeme brát s sebou, ať se holka podívá do světa jak se žije - ikdyž to ona umí i u nás velmi stylově. :-) 

A my doufáme, že se naše smečka co nejdříve rozroste o další psí kólií krásku, se kterou by si mohla Tofinka hrát a dělat lumpárny, už aby to bylo!

 

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode