Bessie Smith Molinari je hustá holka!

Naše odchovankyně Besinka mi udělala s paničkou během posledních pár týdnů ohromnou radost. Je to jak polití živou vodou, často pochybuju, zda má vůbec něco u psů smysl a když to teď u ních vidím, tak má.

Obě holky se zúčastnily dogtrekingového závodu Šlapanický vlk, kdy 43km ušly za krásných 9,5hodiny a vysoutěžily si tak v zástupu huskounů a ohařů neuvěřitelné 23.místo. Byl to jejich první společný dogtrekový závod a myslím, že je to velmi slušný začátek, na který mouhou být po právu hrdé.

O víkendu 27.4.2019 holky hecly svoji historicky první zkoušku z poslušnosti ZZO a nejen, že ji složily, ale i na známkůuVÝBORNÁ. Jsem za holky moc ráda, Besi je velký rakeťák a ukočírovat její energii, navíc šla poprvé všechny cviky bez odměn, to není tak úplně jednoduché. Moc děkuji Renči, že se nabála a zkusila to! :-)

Holky se jinak chystají ještě na zkoušky na canisterapeutického psa a ve volných chvílích dělají cannincross. Jsem ráda, že jim to spolu tak hezky funguje-nic nezahřeje chovatele víc, než spokojený psí odchov a jeho majitel.

 

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode