Další zkouška na kontě naší Toffee - ZOP/Another exam passed for Toffee

V neděli 4.5.2014 jsme se s Tofinkou zúčastnily další zkoušky a sice Základů ovladatelnosti psa - ZOP. Rozhodčí byl pan Ing. Luděk Novák, zkoušky jsme skládaly na našem cvičáku Psí škola "Na Ostrově". Tofinka, aby ta zkouška nebyla tak fádní se rozhodla, že bude hárat a tak nám to trochu zkomplikuje. Leč my jsme se nedali, na cvičáku nám vyšli vstříct a tak jsme v neděli jako poslední ze skupiny nastoupily ke zkoušce. Tofinka i přes hárání šlapala naprosto fantasticky, moc ji to bavilo a vybojovala si panenka ve všech 10 cvicích plný počet bodů 10, v celkovém součtu tedy 100 bodů, zkouška splněna na plný počet se známkou VÝBORNÁ!! Jsem na toho našeho Hujera náležitě hrdá, byla ve skupince jediná, komu se podařilo zkouškou projít bez ztráty kytičky. :-) Těšíme se na další zkoušky, které jsou před námi. Za krásné fotky děkuji paní Svatce Liškové!!

 

We took a part in  basic obedience exams with our Toffee again on sunday 4.5.2014. The referee was Mr. Luděk Novák and we passed the exams at our local dog exersice area. Out Toffee has the sense to make easy things much complicated and she had decided to start her postponed heat just few days before the long planned exams. But she did her best and took all the points possible to reach, 100 points and grade EXCELLENT - exam passed without any point loss. She was the only one from the whole group who did this, not baaaad :-) I am soo proud of my lond nosed girl!! We are looking forward to another exams that are ahead of us. Many thanks for the beautiful pics goes to Mrs. Svatava Lišková.

 

 

 

 

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode