Doktory máme zasebou :-)

Během posledního týdne jsme s mladíkem byli dvakrát na veterině. Na veterinární fakultě Brno podstoupil oftalmologické vyšetření s nejlepším možným závěrem a sice PROSTÝ VŠECH sledovaných dědičných očních vad. Choval se poměrně zkušeně a dostal od sestřiček hromadu pusinek a spoustu jich taky rozdal nazpět. Už má taky svůj PET pas a čip a tak si může začít velmi zvolna balit svůj raneček do světa. Tofinka s ním má neskutečně moc trpělivosti,  krásně  si spolu hrají a my jsme se velmi zlepšili při vymýšlení her, které by ho zaujaly. Skoro denně jsou u nás návštěvy, poznal už i jiné dospělé psy a my si s mladíčkem užíváme každý den, dokud nám dělá společnost. Je to veselý chlapík, který už slyší na svoje jméno, přijde na zavolání ať je kdekoliv v bytě (je to rozený průzkumník a kde ho necháte, tam ho opravdu nenajdete) a na zahradě lítá jako šus. Budoucí mladí a sportovní majitelé se na něj už velmi těší a my jsme plni naděje, že ho budeme pravidelně vídat i v budoucnnosti, protože od nás nepůjde daleko tak, jak jsem si přála.



Tofinka je po porodu jednoho fifipírka už plně ve formě a až na dva cecíčky, které má ještě drobet volné, by jeden nepoznal, že má doma takového čiperu. Jak by řekl klasik: "Žeru ji i s chlupama!" :-) 

 

 

Za krásné fotky a prima víkend děkuji mé kamarádce Denise Jonášové, chs. al Bader!

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode