Jaký byl rok 2018?

Je poslední den roku 2018 a tak si říkám, co nám přinesl. Přestěhovali jsme se do jiného kraje, kde si můžeme do sytosti užívat krásných Beskyd a holčičky budou mít od příštího roku i pod svým patronátem obrovskou zahradu se 6000 metry, kterou budou jistě strážit jako největší trhači a koukat se z terasy na horská panoramata.

Skrz malé dítě zatím nemám tolik času na cvičení, jak bych si představovala, ale i tak se Sidinka během roku značně zlepšila v poslušnosti, začíná být na ni dost spoleh i u odvolání u vysoké a jiné zvěře, na kterou pravidelně na našich vycházkách narážíme. Jinak je to stále studnice neutuchající energie, její heslo je Rychle a to, ať se děje cokoliv. Tofánek si stále drží svoji pozici starší, která udává rytmus, co se bude dělat a kdy, pokud tam zrovna nejsem já a Sidi ji to všechno stále věří jako malé dítě :-D Určitě by věřila i na Ježíška, kdyby mohla :-D Sidinka tento rok úspěšně absolvovala rentgeny kyčlí a loktů, které dopadly na výbornou a v příštím roce bych ji ráda dovedla i k bonitaci, aby případně někdy možná zasáhla i do chovu - ale to se uvidí, po vzoru hesla Člověk míní a osud mění, zatím nic extra raději neplánuji.

Doufám, že v příštím roku zůstaneme všichni hlavně zdraví, o nic jiného v životě nejde. A tak sbohem roku 2018! :-)

 

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode