Máme napilno/We are bussy

Ačkoliv se to nemusí zdát - jakmile začne jaro, máme napilno :-) Pořád je se co učit, pilně cvičíme na další zkoušky v dogdancingu (a musím uznat, že Toffee je mimořádně snaživá, hrozně nás to obě baví a vidět ten proces učení je pro mě stále fascinující - jak z mojí, tak z její stránky). Pilně trénujeme na zkoušky obedience, s aportem (učeným čistě metodou shapingu) už Toffee umí kde co, zbývá pořádně dopilovat vysílání do čtverce a polohy na dálku. Zúčastnily jsem se obedience semináře s Luckou Stemmerovou, kde jsem se zase lecos přiučila, dostala pár užitečných tipů, co zlepšit a mohla jsem vidět práci jiných psovodů, což je vždycky přínosné :-) Opět začínáme trénovat u ovcí a jsem moc zvědavá, jak to všechno půjde.

 

Pořád chodíme na dlouhé procházky do luhů a hajů, někdy nás doprovází naši kamarádi z řad KK majitelů, za což jsme moc rádi, vždycky si fajn popovídáme. Už jsme zařadili do programu Tofinky i kondiční běhání, aby měla holka na cvičení pořádnou formu (moc jí to baví) a taky se ta naše holka zúčastnila i svatebního obřadu, kde šla popřát novomanželům vše nejlepšího do jejich života (přes 100 lidí, hlasitá hudba, tlačenice, potlesk a juchání - naše Toffee vysmátá a spokojená). 

 

S naší Toffee je zkrátka RADOST ŽÍT!! :-)

 

 

It might not look like this, but since the nice weather is here, we are bussy. It´s still much things to learn, we are still training for next dog dancing exams that are ahead of us. Toffee is so much into learning new tricks and the whole process of her and my learning is still fascinating, I simply LOVE it!! :-) I would like to take place with Toffee also in obedience exams in the nearest future, we also train herding - I wish you could see her sparkling eyes during it.

 

The last but not the least, the most time we just spend togehter, walking in woods, relaxing, enjoying time togehter, sometimes with our smooth collie friends. We go jogging to keep our Toffee in proper fitness level (and she loves it as well), we visited our friend´s wedding with over 100 people present and  with all the noice, loud music and clapping - but our Toffee was calm, happy and smily!

 

It´s only JOY to have Toffee in our life! :-)

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode