Naše první dogdancingové zkoušky / Our first dog dancing exam

Tuto sobotu jsme se s Tofinkou zúčastnily našich prvních dogdancinových zkoušek a byla to skvělá zkušenost. Organizace zkoušek byla neskutečná, vše běhalo přesně podle časového harmonogramu, všichni byli milí a nápomocní, no prostě bezvadné :-) S Tofinkou jsme se zúčastnily zkoušek ve dvou divizích, HtM1 a F1. V divizi HtM1 jsme se moji vinou, kdy jsem asi neuzavřela dokonale kruh diskvalifikovala (halt začátečník), ale celou sestavu jsme v pohodě a na čas dokončily se super pocitem, v divizi F1 jsme vše pěkně zvládly, nic jsem nezapomněla (neuvěřitelně) a sestavu jsme dokončily s maximálním počtem bodů a sice 30 se známkou VÝBORNĚ! Tofinka si zasloužila velikou pochvalu, krásnou  kokardu, cvičila krásně, bavilo ji to a o to mi jde v první řadě. Těšíme se na další zážitky na poli dogdancingu!! :-)

 

We attent our first dog dancing exams with my Toffee this Saturday and it was a great fun. The organization was great, everything was smartly planned, everybody was so helpfull if necessary - in one word, just splendid. :-) We took a part in two divisions, HtM1 and F1. In HtM1 due to my fault when I didn´t end the circle properly, we didn´t pass but we ended the routine in time with lots of pleasure and energy. In division F1 I didn´t forget any trick that needed (suprisingly) and ended the routine in time with great feeling in both sides. We achieved full points (30) and grade EXCELLENT! Toffee worked with great attitude all the time, she enjoyed it a lot and that´s all it matters. We are looking forward to another experience in the field of dog dancing!! :-)

 

 

Za fotku z nástupu děkují slečně Michaele Šístkové! :-)

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode