Novinky v životě ušatého tvora

V poslední době se toho u nás opravdu hodně událo a já jsem nenašla chuť aktualizovat stránky, až teď, kdy konečně přišly letní teploty. Po zralé úvaze a zhodnocení pro a proti, jsem Tofince ukončila výstavní kariéru z důvodu nespolehlivost podaného výkonu vinou v minulosti zraněné šlachy. Bohužel šlacha bude Tofince reagovat na změnu počasí do konce života a tak se pro nás staly výstavy spíše záležitostí stabilnosti počasí než-li exteriéru psa-což je pro nás jednoduše ztráta energie a tu raději investujeme někde, kam to bude mít větší smysl jak pro ni, tak pro mě. Nemá cenu lámat věci přes koleno, vím, co mám doma a myslím, že to ví i širší KK "rodina" a dle mého soudu to naprosto stačí, má-li se situace takto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S Tofinkou jsem se rozhodla zkusit pasení ovcí a musím říct, že potvrdila to, co jsme si už déle mysleli. Je to zkrátka v ní a pasení ovcí ji začíná ohromně bavit a já jsem naprosto fascinována procesem, jak u ní vloha s jednotlivými pokusy sílí. Budeme se snažit strávit u ovcí co nejvíc času, ten nadšený výraz u Tofinky stojí opravdu za to a uvidíme, co s tím do budoucna ještě uděláme :-) Jsem ráda, že můžu Tofince umožnit dělat aktivitu, které ji tak šíleně baví, je to úžasné.

 

 

 

 

 

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode