Pořád se něco děje...

V našem životě se prostě pořád něco děje! Začátkem září se "náš" Axl Rose Molinari odstěhoval kdesi za Salzburg a stal se z něj Rakušák. Má tam pro sebe spousty luk, kraviček a čerstvého vzduchu! Rostě z něj Tofinka II. ve psím :-)

 
V září jsem taky přidala ke svému přijímení ještě jedno a samozřejmě u toho nemohla chybět ani naše Toffee. Celou dobu se chovala jako těžký salámista, i přes všechen svatební mumraj (dokonce si došla až do kuchyně, copak to tam dobrého, jistě pro ni, vaří - z čehož ona byla úplně nadšena, pan kuchař již o něco méně) vůbec nikoho a nic neřešila a spíš mi přišlo, že si ten šrumec a pozornost cizích lidí užívá. Přišla nás navšítiv i Vanda Gregorová se svojí Brandy, z čehož měla Tofinka fakt radost a nacvičovala před ní svoje nejlepší kreace, aby ji vyprokovala ke hře. Jsem ráda, že je to takový pohodář a mohla být celý den až do noci s námi! :-)

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode