Pořídím si krátkosrstku, protože nemá tolik chlupů

Kolikrát jsem už četla od zájemců o štěňátka, že se pro kraťandu rozhodli nakonec i proto, že nemá tolik chlupů, tak nebudou chlupy všude jak u dlouhosrstého plemene. Jachachaaa. Tento podzim moje holčičky ukazují,co to je, když se kraťanda do línání pořádně opře. Sidi momentálně vypadá jak vypelichané kuře, doslova. Shodila tak 2 konfekční velikosti, najednou jí jsou všechny obojky, do těd akurát, volné, zbytky delších chlupů na krku ji odstávají, že vypadá jak po špatném trimování. Když chytne blbou a začne se o nás otírat (samozřejmě nejvhodnější jsou černé kalhoty do práce, na kterých jdou vidět snad i černé chlupy našeho jezevčíka, natož dlouhé bílé žíně krátkosrsté kolie), můžu se jít buď zastřelit nebo vzít váleček z IKEA a válečkovat se tak 10 minut, abych to ze sebe dostala. Na nějaký ideální úklid, kdy by nebyly chlupy aspoň 5 minut všude, jsem už dávno rezignovala, je to jak ležatá osmička, nemá to konce :-D O tom, jak "rychle" takový huňáč schne, asi netřeba diskutovat.

Takže ne, z krátkosrsté kolie nebude méně chlupů, bude jich moc, bude jich víc, ale díky všem těm chlupům na vaší kraťande bude Váš život zase o chlup lepší a to už stojí za to :-)

Holčičky no :-D

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode