Seminář s Gabby Harris

O víkenu jsem měla tu krásnou možnost zúčastnit se semináře s Gabby Harris, která pracuje jako trenérka mořských savců v See World v Jihoafrické republice, dále působí jako lektorka natural horsemanshipu u Horse Gentlers Internationals a jako uznávaná lektorka pracovala na řadě míst světa, mmj. i v ZOO Praha se podílela na představení lachtanů, které je možno tam vidět v současné době.

 

Na seminář jsem se hodně těšila, ale předčil moje očekávání a celou dobu jsem byla prostě HAPPY, HAPPY, HAPPY!! Gabby je neuvěřitelně pozitivně nabitý člověk, úplně mě dostala svým přístupem k životu a s tím jde ruku v ruce i její metodika tréninku zvířat. Její seminář bych doporučila všem, kteří mají psa ať už s ním něco aktivně dělají nebo ne, protože člověk má tendenci zapomínat, co je ve vztahu se zvířetem důležité především - důvěra a kupa lásky. Pokud jsou tyhle dvě složky přítomny v dostatečné míře, věřím, že je možné dosáhnout čehokoliv! Jdeme svojí cestou a těším se, co vše nás ještě čeká! :-)

 

Photo by: Svatava Lišková

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode