Titul Master of Dogdancing 1 úspěšně dosažen!

Během svátečního dne 28.10.214 jsme se vydaly do Prostějova, abychom se pokusily složit poslední zkoušku z dogdancingu DwD1 (dancing with dog 1). Už ráno, po rozlepení oka jsem viděla, že to nebude vzhledem k počasí, kdy teploměr ukazoval pouhé dva stupně a mlha byla taková, že by se dala krájet, nic jednoduchého. Celou cestu po dálnici jsem doufala, že v Prostějově bude hezky a mlha je pouze na dálnici, ale můj optimismus nebyl na místě. Jak by řekl klasik, i v Prostějově byla kosa jako z nosa :-D Tofince to ovšem nebránilo v dobré náladě, která u ní vládla od božího rána a než jsme přišly na řadu, dělaly jsme drobné vycházky do okolí, aby nás před zkouškou nemuseli odseknout od podkladu (resp. jen mě, i přes 5 vrstev na trupu a dvěma na nohou, jsem byla zmrzlá jako rampouch, Tofinka se svojí srstí ala polární medvěd zimou fakt netrpěla a po aportících dokonce provokativně chladila). Nastoupily jsme ke složení poslední zkoušky první úrovně v divizi Dancing with dog. Tofinka opět krásně odcvičila, s radostným projevem a naplnila tak všechny podmínky k udělení titulu Master of Dogdancing 1. Je to moje holka nejšikovnější :-) Tímto pro letošní rok končíme a už si budeme užívat doufejme krásnou zimu a budeme pilovat prvky na druhou úroveň tak, abychom po její "mateřské pauze" mohly zase pokračovat tam, kde jsme skončily a nacvičily i na případné závody, kde bychom se už rády předvedly :-) Těšíme se!!

PS: Abych toho neměla málo, zúčastnila jsem se 23.-24.10.2014 jako vedoucí kruhu a překladatel Evropské výstavy v Brně - report již brzy.

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode