Toffee je pes asistenční!! :-) / Toffee is the assistant dog :-)

Tofinka je pes asistenční - né snad oficiálně, ale svým založením jistě. Musí být u všeho co dělám a "pomáhá". Její nejoblíbenější zábava je, že jakmile začnu vysávat, jde pomáhat - její pomoc spočívá v tom, že si lehne na koberec, který ještě samozřejmě nemám vysátý a začne usínat. Vůbec ji nevadí, že ji vysávám kolem hlavy, břicha, odmítá se hnout a ani ji nevadí, když ji postupně zvedám nohy, abych vysála pod nima. Nakonec to vždycky dopadne stejně - musím ji poprosit, aby se zvedla a šla si lehnout tam, kde už mám vysáto. Povětšinou s výrazem - marjá, jeden si ani nemůže poležet, tedy poslechne. U nás fakt žádný strach z vysavače nevládne :-) Názorná ukázka ZDE.

 

Toffee is the assistant dog - not in the official way, but from her roots for sure. She has to be around whatever  I do and she "helps". One of her favourite fun is to lay down on the carpet that need to be cleaned, when I start vacuum cleaning, and she starts to fall asleep. She doesn´t mind, that I hoover around her head, belly, she even doesn´t mind if I lift her legs to hoover below them, she still denies to move. In the end I always have to tell her to move and lay down somewhere else, but she doesn´t forget to give me that look: "Oh noo, I can´t even calmly lay down in this household!". :-) We really don´t have to solve the hoover fear problem. Our video how it´s like is HERE.

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode