Tofinka má na kontě další splněnou zkoušku

Ve čtvrtek 28.8.2014 jsem si v práci vzala dovolenou a vydaly jsme se s Tofinkou složit další zkoušky z dogdancingu. Tentokrát se zkoušky konaly při letním výcvikovém táboře ve Zbraslavi u Brna, kde jsme potkaly i další nosatou dámu Milky Krásná Louka s její fajn majitelkou. Jako by se ty kraťandy fakt poznaly na dálku - jakmile se uviděly (podotýkám, že do té doby nikdy neměly tu čest), okamžitě k sobě táhly a jaly se seznamovat - naše Toffee byla samozřejmě děsně šťastná, že má kamarádku a laškovně ji okopávala přední nohou :-)

 

A jak jsme dopadly? Tofinku jsem nahlásila do dvou divizí, a sice Musical dressage 1 a Heelwork to music 1. Musical dressage 1 jsme složily bez problémů s počtem 24 bodů a známkou VÝBORNÁ, v divizi Heelwork to music 1 jsem to Tofince opět pokazila a sice tak, že jsem v posledním cviku sestavy u otoček dala povel o chvilinku dřív, než Tofinka dotočila poslední otáčku a protože má fakt krásnou poslušnost, okamžitě začala točit na druhou stranu a o 1/4 otáčky nám zkouška utekla. Následně jsem mluvila i s rozhodčí a říkala, jaká to byla krásná zkouška, ještě se dívala na video, jestli by to náhodou nešlo uznat, ale bylo to tam, otáčka nebyla precizně dotočená. Co z toho plyne? Kdyby Tofinka neměla ve vedení takovou paplu, už by měla o jednu krásnou zkoušku navíc! :-D Slabším článkem není pes, ale psovod - už kolikrát jsem se o tom přesvědčila, musím se ještě hodně učit :-) Nicméně celý zkouškový den jsme si užily, opět jsem se přesvědčila, jak pohodového psa mám a že je na ni 100% spoleh - všechno dělá s lehkostí svoji vlastní, s nadšením a dobrou náladou. Je to zkrátka moje hodná holka :-)

 

Za fotky děkuji Karolině Kramolišové!

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode