Víkendy ve znamení zábavy

Někdy to tak vyjde, že není víkend, kdy bychom byli doma a užíváme si společně s Tofinkou po návštěvách. Nejdřív jsme se byli podívat u našich kamarádů v Olšanech, kteří si postavili krásný srub u lesa, kde si jejich 3 husky slečny užívají krásných terénů v zápřahu. Tofinka se aklimatizovala během prvních 5 vteřin :-) Prolezla jim nové bydlení od shora dolů, vyštrachala si hračku a byla nejvíc spokojená. Na společné vycházce s holkama ze sebe dělala taky saňového psa, protože táhla jako kůň (což jinak vůbec nedělá), asi inspirována přístupem holčiček-náš Hujer aby se taky neopičil. Po puštění z vodítka už jen odrzle provokovala holčičky, které musely v zápřahu makat, zatím co Tofinka tahala klacíky a chodila houbařit :-)

Další víkend jsme se vypravili za naší dobrou kamarádkou a Tofinčininou rodinou ke Zlínu, do chovatelské stanice al Bader. Měli jsme to štěstí, že tam byla zrovna na hlídání i další kraťanda, a sice Angel al Bader, takže radost Tofinky byla 4x taková (2xKK, 2xšeltie). Celý víkend probíhal systémem-KK se vzbudí, začnou běhat a hrát si, večer padají únavou do kómatu. Do toho jsme podnikly dvě krásné dlouhé vycházky do okolí, kde se všechny holky o to více dorazily. Šeltičky se nedaly vůbec zahanbit, když už KKčkům nestíhaly, aspoň to hlasitě komentovaly a zdatně se pletly. No bylo to prostě fajn!

Moc všem děkujeme za skvěle strávený čas! :-)

 

     

zleva: Kety, Toffee, Daisy, Angel a Wifi

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode