Zkoušky vloh ovčáckého psa - ZVOP

Tofinka na zkouškách vloh ovčáckého psa v Hamiltonech v uplynulém víkendu úspěla na výbornou, dostala velikou pochvalu za její klidnou práci, lehkou ovladatelnost a tichý, soustředěný projev. Tahle disciplína nám oběma svým původním přírodním založením moc sedí, setkávají se zde příjemní lidé a jejich úžasní psi na čerstvém vzduchu a v moc pěkných scenérejích.

Doufám, že již brzy natrénujeme na zkoušky vyšší, když na to Tofinka podle všeho má a když ji to tak baví-slabším článkem zde budu já, abych se naučila vnímat jak ji, tak ovce, tak trať, tak cestu, kam mám jít. Těším se na naši další cestu pasáčků ovcí!!

Dále jsme začali cvičit pod vedením Jany Kořínkové ve výcvikovém centru Amonra v Čebíně, která je známá svoji metodikou pozitivní motivace-cvičíme tam jen pro radost, abych načerpala znalosti a získala dovednosti, které bych samostudiem třeba nikdy nezískala. Tato metodika nám oběma vyhovuje a jsem moc ráda, že máme Čebín poměrně blízko.

Těšíme se na další pokroky :-) 

 

 

Mgr. Barbora Malénková Molinová

Moravskoslezský kraj - Mistřovice +420 605 249 163

prosím volat po 19 hod. či v dopoledních hodinách, avšak prvotní kontakt z hlediska časové vytíženosti upřednostňuji emailem
molinari.kennel@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode